SERVICIILE NOASTRE

SERVICIILE NOASTRE

Levtech Service & Production este specializată în repararea și recondiționarea electronicelor comerciale pentru industria combustibililor (Tokheim, Logitron, Gilbarco, Tatsuno Benc, Hectronic, OPW, Nuovo Pignone etc.)

Folosim cea mai recentă tehnologie pentru a detecta problema, pentru a repara și a testa echipamentul și pentru a ne asigura că primiți o unitate complet funcțională și testată. Echipa de ingineri electronici cu înaltă calificare este o parte integrantă a personalului nostru tehnic.
Anii de experiență și cunoștințele aduc un nivel suplimentar de expertiză în comun și reparații complexe. Având un accent specializat pe electronica combustibilului, suntem capabili să optimizăm timpul. Satisfacția dumneavoastră este garantată, motiv pentru care vă oferim garanție pentru piese și reparații.
Acesta este motivul pentru care oferim 3 tipuri de servicii de reparații: Standard care durează 1 până la 6 săptămâni, Schimb de produse și reparații care vă oferă un înlocuitor recondiționat în timp ce așteptați pentru dispozitiv și o reparație Express 24 de ore care oferă cea mai rapidă operațiune posibilă.

Cum funcționează?

Produse Reparate

Clientul în centrul atenției

60 de zile garanție

Ne asigurăm de întoarcerea clienților noștri la noi cu o satisfacție maximă. Oferim garantie pentru piesele montate si pentru serviciile de reparatii.

Preț Scăzut

Ne propunem cea mai bună înțelegere a cauzei pricipale și cel mai eficient mod de rezolvare, ceea ce ne permite să minimizam costurile.

Calitate Superioară

Mulți ani de experiență și pasiune pentru ceea ce facem, ne fac munca să iasă în evidență și garantează rezultate excepționalitate pentru toți clienții noștri.