Dezvoltare

Transformăm ideea ta într-un produs

Noi îndeplinim cu un mare succes cerințele speciale ale clienților noștri de câțiva ani. Scopul nostru este de a crea produse de înaltă calitate și fiabile, la un cost competitiv. Compania noastră este specializată în dezvoltarea de echipamente electronice industriale, dar suntem deschiși și pentru idei electronice de larg consum.

 

Procesul

 

Pasul 1

 
Consultanță

Primul pas în dezvoltarea noului tău proiect este o conversație profundată cu privire la obiectivele produsului tău.

 

Discutăm despre caracteristicile și funcțiile tehnice, precum și despre calitatea necesară pentru durabilitate. De asemenea, discutăm despre designul general și despre nevoile dumneavoastră pentru o situație sau conținut durabil.

 

Pasul 2

 
Design & Dezvoltare

În această fază realizăm proiectarea detaliată a desenelor electrice, plăcilor de circuit, desen tehnic etc.

 

Dacă echipamentul necesită programare, atunci în această etapă codul sursă al microcontrolerului sau software-ul este de asemenea în curs de dezvoltare.

 

Pasul 3

 
Prototipuri și teste

Urmând planurile inițiale creăm prototipul. În timpul fazei de testare, perfecționăm software-ul, designul, și corectam orice ineficiență sau defecte.

Vom recrea și testa prototipul dvs. până când suntem siguri că avem un produs de care veți fi mulțumit. Prototipul final vi-l trimitem pentru revizuire și testare internă.

Dacă alegeți Levtech ca producător de produs, vom acoperi toate costurile asociate designului și dezvoltarii. Se aplică cerințele minime de comandă. Dacă aveți nevoie doar de noi să proiectăm, să dezvoltăm, și să testăm prototipul, vă vom oferi o cotație personalizată în timpul etapei de consultare a dezvoltării.

În funcție de durată și complexitate, vă vom oferi o structură lunară sau forfetară.

Indiferent dacă vă fabricăm produsul, fie că proiectăm, dezvoltăm și testăm prototipul dvs., toate produsele planurile și drepturile asupra produselor vă aparțin. Este onoarea noastră să aducem la viață electronicele dumneavoastră industriale inovatoare, motiv pentru care discreția și confidențialitatea sunt prioritare.

Echipa noastră poate crea orice tip de dispozitiv electric, singura limitare fiind timpul sau costul. De la designul oricărei plăci de circuit analogice sau digitale până la designul tehnic și schemă și până la o interfață grafică cu utilizatorul putem face totul.

Am livrat numeroase modele de produse electronice, inclusiv soluții hardware și software în diferite industrii.