Despre Noi

 

CINE SUNTEM NOI

Levtech Service and Production SRL are sediul într-o vale pitorească din Transilvania, România. A fost fondată ca afacere de familie în 2016, când tatăl și fiul, pasionați și experimentați în domeniul electronicii și automatizării, s-au unit pentru a crea și a inova împreună.

De atunci, echipa noastră a crescut și acum lucrăm cu unii dintre cei mai pasionați oameni ce au experiențe și cunoștințe unice. Împreună ne propunem să oferim soluții de înaltă calitate și o gamă largă de servicii.

Misiunea noastră este să creăm valori pentru clienții noștri și să devenim un partener de încredere pe termen lung pentru soluțiile și inovații lor.

Ceea ce ne face diferiți este că munca noastră este pasiunea noastră, ne prețuim clienții și prin urmare alegem transparența, comunicare clară, ne bazăm relațiile pe încredere și livrăm la timp.

 

CE FACEM

Dezvoltăm și producem produse electronice la cerere. Cele mai multe solicitări au venit de la industria de realimentare, dar primim și comenzi de electronice de larg consum și alte piese electronice industriale. Dacă cineva apelează la noi cu o idee de produs, noi putem ajuta la realizarea acestui lucru, parcurgând toți pașii de la proiectare și până la producţie. Fabricarea produsului a adus un nou serviciu prelucrarea CNC, de care era nevoie inițial pentru a putea realiza carcase pentru dispozitive electronice. Având capacități libere pe mașinile CNC, am început să producem piese din aluminiu la comanda si serii mici pentru alte companii din România și din străinătate. Suntem convinși că aceștia sunt capabili să proiecteze dispozitive electronice de înaltă calitate, care s-au întâlnit cu o mulțime de tipuri diferite de electronice, le-au reparat și au putut învăța din proiectele defecte.Avem peste 35 de ani de experiență în reparații electronice, iar serviciile noastre de reparații au câștigat multă apreciere în industria de realimentare prin rezolvare cazurilor aparent imposibile. În prezent suntem în parteneriat cu toate companiile românești din industria serviciilor de realimentare și în continuă creștere cu parteneriate în străinătate. Având o rețea mare, primim adesea solicitări speciale pe proiecte de automatizare industrială unde putem asigura programare PLC, cabinete electrice și proiectare unică a mașinilor pentru a rezolva procesele și etapele de producție din diferite industrii. De-a lungul timpului, am dezvoltat de asemenea un număr mare de produse proprii, care pot fi comandate din magazinul nostru online în întreaga lume.

 

VALORILE NOASTRE DE BAZĂ

ÎNCREDERE ȘI ONESTITATE

Principiul nostru primordial atunci când lucrăm cu clienții și partenerii este obținerea încrederii reciproce. Nu ne este frică să arătăm vulnerabilitate, să admitem dacă greșim și să învățăm din ea. Aceasta este ceea ce așteptăm de la partenerii cu care lucrăm, dar și de la proprii angajați. Un parteneriat pe termen lung și onestitatea sunt apreciate mai presus de toate.

CALITATEA ESTE PRIMORDIALĂ

Echipa noastră ia acest lucru foarte în serios. Chiar dacă oferim servicii de reparații expres și luăm comenzi de prelucrare CNC cu termen strâns, ne concentrăm întotdeauna pe calitate înaltă. Produsele noastre sunt concepute pentru a dura mult timp și, prin urmare, nu ne este frică să oferim garanție pentru munca noastră. Calitatea este asigurată de pasiunea noastră și ne dorim excelență.

NU NE ESTE FRICĂ SĂ ÎNTREBĂM

În loc să trecem la muncă cât mai repede posibil, deseori punem întrebări pentru a ne asigura că există o perfectă înțelegere cu clienții noștri și suntem capabili să-i satisfacem. Această metodă de lucru cu o comunicare deschisă s-a dovedit a fi cea mai bună abordare, este foarte apreciată de toți clienții noștri și ne face remarcați printre alte companii de pe piață.

ECHILIBRU BUN ÎNTRE MUNCĂ-VIAȚĂ

Echipa noastră lucrează din greu și investește multă energie pentru a obține rezultatul așteptat. Acest lucru poate fi menținut pe termen lung dacă ne asigurăm că ei vin la muncă fericiți, sănătoși și cu entuziasm. De asemenea, este important pentru noi că ne putem baza unul pe celălalt. Credem că mediul și atitudinea fac o mare diferență, nu numai în bunăstarea angajaților, dar și în calitatea muncii noastre.