SZOLGÁLTATÁSAINK

Hogyan működik

Levtech Service & Production elsősorban az üzemanyagtöltő iparban használt kereskedelmi elektronikai eszközök javítására és felújítására specializálódott (Tokheim, Logitron, Gilbarco, Tatsuno Benc, Hectronic, OPW, Nuovo Pignone stb.).

A legújabb technológiát használjuk a probléma észlelésére, a berendezés javítására és tesztelésére, hogy visszakapja a teljesen működő és tesztelt egységet. Technikai stábunk szerves részét képezi a magasan képzett elektronikai mérnök csapat.
Több éves tapasztalatuk és tudásuk extra szakértelmet biztosít az általános és összetett javításokhoz. Az üzemanyag-elektronikára összpontosítva képesek vagyunk optimalizálni a várakozási időt.
Ezért kínálunk 3 típusú javítási szolgáltatást: szabványos javítás, amely 1-6 hétig tart, termékcsere & Javítás, amely felújított cserét biztosít, amíg Ön a készülékre vár, és 24 órás expressz javítást, amely a lehető legkevesebb várakozási időt kínálja.

Hogyan működik?

Megjavított termékek

Ügyfél a figyelem középpontjában

60 nap garancia

Biztosítjuk, hogy ügyfeleink maximális elégedettséggel térjenek vissza hozzánk. A beszerelt alkatrészekre és a javítási szolgáltatásokra garanciát vállalunk.

Alacsony ár

Célunk a kiváltó ok legjobb megértése és a leghatékonyabb megoldási mód, amely lehetővé teszi a költségek minimalizálását.

Magas minőség

A sok éves tapasztalat és a tevékenységünk iránti szenvedély kiemeli munkánkat, és kivételes eredményeket garantál minden ügyfelünk számára.