Fejlesztés

Az ötleted termékké alakítjuk

Ügyfeleink speciális igényeit már évek óta nagy sikerrel teljesítjük. Célunk, hogy kiváló minőségű és megbízható termékeket hozzunk létre versenyképes áron. Cégünk ipari elektronikai berendezések fejlesztésére szakosodott, de nyitottak vagyunk a fogyasztói elektronikai ötletek iránt is.

 

A folyamat

 

1. lépés

 

Konzultáció

Az új termék fejlesztésének első lépése egy alapos beszélgetés a termék céljairól.

 

Megbeszéljük a műszaki jellemzőket és funkciókat, valamint a hosszú élettartamhoz szükséges minőséget. Megbeszéljük az általános tervezést és a fenntartható helyzettel vagy tartalommal kapcsolatos igényeit is.

 

2. lépés

 

Tervezés & Fejlesztés

Ebben a fázisban elvégezzük az elektromos rajzok, áramköri lapok, burkolatrajzok stb. részletes tervezését.

 

Ha a berendezés programozást igényel, akkor ebben a szakaszban a mikrovezérlő forráskódja vagy szoftvere is fejlesztés alatt áll.

 

3. lépés

 

Prototípusok és tesztek

A kezdeti terveket követve elkészítettük a prototípust. A tesztelési szakaszban tökéletesítjük a szoftvert, a tervezést, és kijavítjuk az esetleges hiányosságokat vagy hibákat.

Újra elkészítjük és teszteljük prototípusát, amíg nem vagyunk biztosak abban, hogy olyan termékünk van, amellyel elégedett lesz. A végső prototípust elküldjük házon belüli felülvizsgálatra és tesztelésre.

Ha a Levtechet választja termékgyártónak, mi állunk minden tervezési és fejlesztési költséget. Minimális rendelési követelmények érvényesek. Ha csak a prototípus megtervezéséhez, fejlesztéséhez és teszteléséhez van szüksége ránk, akkor a fejlesztési konzultációs szakaszban egyedi árajánlatot adunk Önnek.

Időtartamtól és összetettségtől függően havi vagy átalánydíjas konstrukciót ajánlunk Önnek.

Akár gyártjuk termékét, akár megtervezzük, fejlesztjük és teszteljük prototípusát, minden termékterv és termékjog az Öné. Megtiszteltetés számunkra, hogy életre kelthetjük innovatív ipari elektronikáját, ezért a diszkréció és a titoktartás a legfontosabb.

Csapatunk bármilyen típusú elektromos készüléket készít, az egyetlen korlát az idő vagy a költség. Bármilyen analóg vagy digitális áramköri kártya tervezésétől a ház kialakításán és elrendezésén át a grafikus felhasználói felületig mindent elkészíthetünk.

Számos elektronikai terméktervet szállítottunk, beleértve a hardver- és szoftvereszköz-megoldásokat különböző iparágakban.