Automatizálás

Mondja el, mire van szüksége, a többiről mi gondoskodunk

Elektromos szekrény

A konzultáció és a tervezés után a vezetékezés az első lépés az otthoni vagy ipari automatizálási terv életre keltéséhez.

Behuzalozzuk és beépítjük elektromos szekrényét, és minden szükséges automatizálási berendezést.

PLC programozás

A programozható logikai vezérlő (PLC) az Ön automatizált rendszerének szíve.

Személyre szabjuk és frissítjük automatizálási tervét.

SCADA

A Scada az utolsó lépés a kezdés előtt. Ez a fejlett szoftver egyszerűen használható vezérlőközpontként működik.

Figyeli a rendszer pontosságát és hatékonyságát.

Ipari automatizálási szolgáltatások az Ön igényeinek megfelelően

A LEVTECH teljes körű tanácsadást, tervezést, telepítést, integrációt és karbantartást nyújt az otthoni és ipari automatizáláshoz.

Az automatizálás továbbra is gyors ütemben fejlődik, és mi lépést tartunk minden iparági fejlesztéssel.

Házon belüli csapatunk a szükséges vezérlőrendszer kifejlesztéséhez szükséges szakterületek teljes spektrumának szakértője, beleértve az elektromos és műszertervezést, a PLC, HMI és mozgásvezérlő rendszerek programozását vagy SCADA alkalmazásokat.

A végeredmény egy költséghatékony és hatékony automatizált megoldás, amely teljes mértékben testreszabott, hogy megfeleljen az Ön egyéni céljainak. Meglévő rendszereket tudunk frissíteni, integrálni, valamint folyamatos hibaelhárítást, karbantartást és frissítést biztosítunk minden rendszer számára. Gondoskodunk arról is, hogy az elektromosság és vezetékei naprakészek legyenek.

A LEVTECH az automatizálás teljes skáláját kínálja mind a nagy, mind a kis projektekhez, beleértve az egyedi otthoni automatizálást, valamint családja vagy alkalmazottai képzését, hogy felgyorsuljanak.

Az automatizálás növeli a termelékenységet, többféle hatékonyságot hoz létre, csökkenti a kockázatot és csökkenti a várakozási időt.